ABDO / NIST as a service

Security compliance ISO, BIO, ABDO 2019, DFARS, NIST or Security Officer as a Service

U wilt voldoen aan ABDO 2017 of 2019 en heeft een cyber BF (beveiligingsfunctionaris) nodig. De ABDO as a service kan u helpen bij de implementatie en/of om te voldoen aan de security beheer eisen. Hetzelfde geldt voor NIST, Cyber essentials of DFARS eisen.

Defensie / Defense cyber security as a service: 
– ABDO 2019 / 2017 Compliance
– DFARS 202.254-7012 Compliance
– NIST 800-171 Compliance

Gespecialiseerd in de implementatie en beheersing van Defensie Cyber Security compliance eisen. ABDO 2017 vereist een gecertificeerd Cyber Beveiligingsfunctionaris wij kunnen die als dienst leveren.

Wat wij leveren:
– Beheersing van compliance eisen
– Ondersteuning en/of implementatie van eisen
– Defense Cyber Security expertise
– Riskmanagement (PDCA)
– Aanvragen / begeleiden IT compliance of oplossingen.

Waarom:
License to operate. Toeleveranciers van de Nederlandse en Amerikaanse defensieindustrie dienen zich te houden aan specifieke eisen. Dit is vaak specifieker en breder dan een bijv. een implementatie van bijv. ISO27002.

Incident handling. (Cyber) Security incidenten dienen binnen een bepaald tijdsframe gemeld worden.

Full Compliance. NIST/DFARS eisen richt zich op full compliance, een risico mittigation en actionplan dient te worden afgestemd.

Down-flow. DFARS vereist contractueel om leveranciers die werken aan het project of product te laten voldoen aan dezelfde eisen. (Dit kunnen wij tevens voor uit handen nemen. )

Integrale beveiliging. ABDO vereist a.d.h.v. de situatie een integrale aanpak voor Cyber, personeel, organisatorisch en fysiek beveiliging.

Wilt u meer weten. Bel of stuur een email. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.